2020-10-30 - Šéfredaktor zpravodajského portálu Aeronet.cz pan VK komentuje aktuální události.

Děkujeme! Podělte se o to se svými přáteli!

Toto video se vám nelíbí.Děkujeme za zpětnou vazbu!

Přidáno před od admin
24 Zobrazení
Lajkněte či sdílejte, pokud se vám video líbí. Máte připomínky, postřehy, podněty, návrhy? Určitě nám zanechte komentář.

A nezapomeňte se přihlásit k odběru kanálu studia Tapin-radio SVCS, abyste nic nezmeškali.
https://www.youtube.com/c/radiosvstudiotapinradio


Hlasujte pro naši anketu: Andrej Babiš si stěžuje, že lidé dostatečně neomezili svůj pohyb a sociální kontakty. Myslíte, že vy osobně jste omezili pohyb a sociální kontakty dostatečně?
https://www.youtube.com/post/UgwpWxY5bikzHasfHnR4AaABCQ

0:00:00
1.
Covidový Apartheid: Slovenská vláda Igora Matoviče na den 102. výročí vzniku Československa přijala vládní usnesení zavádějící Apartheid, kterým se naplňuje hrozivé proroctví z Bible, že bez “znamení šelmy” nenakoupíš. Vláda v usnesení doporučuje hlavnímu hygienikovi, aby vydal vyhlášku, kterou zaměstnavatelé, živnostníci a provozovatelé obchodů a služeb na Slovensku nebudou smět do svých budov vpouštět osoby a zákazníky bez čerstvého potvrzení o negativním testu na Covid-19 a je pouze otázka času, kdy se zákaz vstupu začne vztahovat i na lidi bez vakcíny. Lidé bez testů a vakcín se stanou lidmi 2. kategorie, bez práv nakoupit si, navštívit hospodu, kino, bez práva chodit do školy.

Jeden takový případ situaci potvrzuje. Slovenská pekárna v Prievidzi začala zaměstnancům rozesílat poplašné dopisy, že pokud se “dobrovolně” nenechají otestovat na COVID-19 během celoplošného testování, dostanou výpovědi. Podle právníka se vedení pekáren dopustilo trestných činů šíření poplašné zprávy, vydírání a útisku, případné výpovědi zaměstnancům budou neplatné, protože budou v rozporu i se Zákoníkem práce. Zaměstnavatel nemůže dobrovolným testováním podmiňovat výkon pracovní činnosti zaměstnance na pracovišti a nesmí mu ve výkonu bránit, jinak zaměstnavatel porušuje Zákoník práce. Zaměstnanec může jít do práce a nikdo mu nesmí bránit, a rovněž může zůstat doma a nikdo ho nesmí sankcionovat. Jak je to možné?


0:30:45
2.
Na Slovensku se bude už o víkendu provádět plošné testování obyvatelstva na Covid-19 antigenními testy, které do této chvíle neschválil slovenský Státní ústav pro kontrolu léčiv (ŠÚKL) a firma SD Biosensor nemá na Slovensku ani jeden jediný schválený produkt související s diagnostikou Covid-19 a koronavirových stěrů. Antigenní test má pouze udělenou výjimku od WHO jako prostředek nouzového použití (EUL) a nikdo tak nenese zodpovědnost za jeho spolehlivost, účinnost, nezávadnost, funkčnost a hlavně pravdivost informací a parametrů uvedených v uniklém příbalovém letáku. Na něm není ani uveden držitel registračního rozhodnutí, protože žádné neexistuje.


3.
COVID-1984: Příbalový leták antigenních testů, se kterými se celoplošně testuje na Slovensku, obsahuje zarážející nesrovnalost. Jihokorejský výrobce SD Biosensor totiž v letáku upozorňuje, že testy jsou určeny pouze pro pacienty s prokazatelnými příznaky onemocnění Covid-19 a důrazně upozorňuje, že testy neumí potvrdit nebo vyloučit onemocnění, slouží jenom pro klinickou referenci. Výrobce upozorňuje, že nejde o diagnostický přípravek k určení onemocnění, ale pouze o referenční nástroj pro určení rodin virů SARS všech druhů, testovací sada totiž označuje pozitivně i lidi s kmenem SARS-Urbani z roku 2003, kterým může být světová populace již dávno promořená.


1:12:27
4.
Skandál košické nemocnice možná skončí až na stole Úřadu Vysoké komisařky OSN pro lidská práva v Ženevě. Mladá matka byla při porodu na sále nucena k podstoupení testu na Covid-19 za přítomnosti policie během porodních kontrakcí, které se pod stresem rodičky zastavily, bylo ji vyhrožováno, že ji odeberou právě rozené dítě, pokud se nenechá otestovat. Po zásahu advokátky přestala nemocnice naléhat na test matky, ale druhý den chtěli lékaři šokované matce dítě znovu odebrat a strčit mu do hlavy špejli na otestování Covidu-19 v situaci, kdy dítěti pár hodin po porodu může být poškozena nevyvinutá hematoencefalická přepážka. Případ splňuje parametry nehumánního zacházení, který si zaslouží pozornost Vysoké komisařky OSN.


1:34:16
Telefonické dotazy posluchačů.
Kategorie
Radio SV - studio Tapin-radio

Napište svůj komentář

Komentáře

Buďte první, kdo zanechá komentář!